Altijd een circulaire oplossing voor iedere afvalstroom

Altijd een circulaire oplossing voor iedere afvalstroom

Zeg nou zelf, de tijd van eindeloos consumeren en afval verbranden is toch echt voorbij. In een wereld waar we naar een circulaire economie streven, is het cruciaal om slim om te gaan met grondstoffen en afval. Bij ons draait het om een duurzame visie waarbij we de wereld beter, schoner en groener willen maken. Waarom? Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de toekomstige generaties. Onze missie? Simpel maar krachtig: zorgen voor de meest efficiënte afvalinzameling en recycling door heel Nederland!

Wat we te bieden hebben? Nou, we hebben een flinke reeks aan afvalinzamelings- en recyclingdiensten, zoals:

 • Rolcontainerverhuur: Flexibele rolcontainerverhuur voor gescheiden inzameling van diverse afvalstromen, van papier en karton tot plastic, glas en organisch afval.
 • Afzetcontainerverhuur: Afzetcontainers van 3m3 tot 40m3 voor verschillende afvalsoorten, zoals bouw- en sloopafval, puin, hout en groen- en tuinafval. En ja, we bezorgen door heel Nederland, dus bestel vandaag en de container staat morgen al voor je deur!
 • Afvalinzameling en -verwerking: Professionele sortering en verwerking van afval om waardevolle materialen te recyclen en restafval op een verantwoorde manier te behandelen.
 • Milieuvriendelijke oplossingen: Advies en implementatie van groene afvalbeheeroplossingen, zoals afvalreductie, bronafvalscheiding en materiaalhergebruik.
 • Evenementenafvalbeheer: We zijn experts in afvalinzameling en -verwerking tijdens evenementen en festivals. Denk aan volledige reiniging tijdens en na het evenement.

Waarom zou je voor ons kiezen? Nou, laten we het opsommen:

 • Expertise: Ons team is ervaren en goed op de hoogte van alle soorten afvalstromen. Dus je krijgt altijd het beste advies.
 • Duurzaamheid: We zetten ons in voor duurzame praktijken, van het minimaliseren van afval tot maximale recycling. Onze ecologische voetafdruk houden we graag klein.
 • Betrouwbaarheid: Jouw tevredenheid staat voorop, dus kan je rekenen op betrouwbare en punctuele service die voldoet aan jouw behoeften.
 • Overal in Nederland: Met vestigingen in Utrecht en Arnhem en een sterk partnernetwerk, zijn we overal in Nederland te vinden. Dus waar je ook bent, we kunnen je helpen.
 • Innovatie: We zijn altijd op zoek naar nieuwe, innovatieve oplossingen en technologieën om ons afvalbeheer te verbeteren en onze impact op het milieu te verminderen.

Of je nu een bedrijf bent op zoek naar een betrouwbare afvalpartner of een evenement dat een duurzaam afvalbeheer en -reiniging nodig heeft, ons team staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen werken aan de circulaire wereld van afval naar grondstof!

Onze diensten

Rolcontainerservice

Rol soepel door de dag.

Rolcontainers geschikt voor iedere afvalstroom. Elk in een eigen kleur voor optimale afvalscheiding

Afvalbakken voor bronscheiding

Afvalscheidingsgemak zonder prullenbakkenstress.

Verhuur van afzetcontainers

Afzet je zorgen maar opzij.

Afzetcontainer voor iedere verbouwing, grote of kleine klus. Vandaag besteld, is morgen nog op de stoep!

Verhuur van perscontainers

Eet echt bíj́na alles.

Comprimeer je afval en bespaar op transportbewegingen.

Wil je ons persoonlijk spreken?

Heb je ergens vragen over? Ons team staat voor je klaar om je te woord te staan en met je mee te denken.

 • Uw uitdaging en wensen bespreken
 • Vragen over uw woningontruiming
 • Afspraak bezichtiging maken
Floris van Paridon
““

Floris van Paridon

directeur

Onze werkwijze

Bel ons voor een vrijblijvende offerte of vraag eenvoudig een woningontruiming aan via ons offerteformulier op de website.

Wij komen vrijblijvend bij u langs voor een voorinspectie van de woning.

U ontvangt digitaal uw offerte. Is deze goedgekeurd? Dan plannen we een datum voor de woningontruiming in!

Snel uw woning leeghalen? Regel al uw woningontruimingen moeiteloos via Van Paridon Ontruimingen!

Contact