🌍 Slim samenwerken aan de circulaire wereld van afval naar grondstof.

Hey daar! Welkom bij What A Waste, de plek waar we serieus zijn over afvalverwerking, maar niet te serieus over onszelf. Wij geloven niet in vuil of afgedankte producten. Deze zijn namelijk de start van iets nieuws. Of het nu een gloednieuw product is, een oude favoriet in een nieuw jasje, of zelfs een bron van groene energie.

Voor ons draait alles om vooruitgang, om het wiel keer op keer opnieuw uit te vinden. Eigenlijk zijn wij onderdeel van die beweging zelf. We willen anderen inspireren, informeren en aanmoedigen om met ons mee te doen. Daarom slaan we de handen ineen met allerlei slimme koppen en partners om deze doelen waar te maken. Ga je met ons mee op reis in de circulaire wereld van afval naar grondstof?

Al 95 jaar in beweging

What A Waste! is ontstaan uit een samenwerking tussen twee familiebedrijven, van de familie Van Paridon en Van Dalen. Al sinds de oprichting van het eerste transportbedrijf van Piet van Paridon in 1925 geloven we in vooruitgang. Een beweging naar voren waarin we onszelf telkens opnieuw uitvinden.

We zijn een familie

Wij zijn een team van noeste arbeiders, visionairs, verkopers, afvalopruimers, en vele anderen. We zijn een familie. Zoals iedere familie denken we aan, en om elkaar. We zijn eigenwijs, kundig, direct en duidelijk in onze visie en in ons handelen.

Het is tijd voor actie

Met de voeten in de modder, gezond verstand en oog voor kwaliteit werken we aan een toekomst waarin we allen willen en kunnen leven. En ja, we zijn daarin een klein radertje in een groter geheel. We zijn graag het vliegwiel die anderen aanzetten tot actie.

 

Samen maken we het verschil

Bij ons zijn klanten meer dan alleen klanten, ze zijn onze partners. Samen zetten we ons in voor slimme en innovatieve duurzame oplossingen en producten. Wachten is geen optie meer, het is tijd voor actie!

 

 

What A Waste

Slim opgeruimd!

Why waste your time?

Ons team bestaat uit enthousiaste, ambitieuze en gemotiveerde mensen. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en een ongedwongen, prettige werkomgeving waarin veel ruimte voor ontwikkeling wordt geboden.

Werken bij What A Waste! voor als je écht ambitie hebt. Interesse?

Contact